ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

Το ΒΟΧ διαθέτει χώρο 135 τετραγωνικών μέτρων που μπορούν να φιλοξενήσουν ποικίλες δραστηριότητες. Επίσης, διαθέτει κλιματισμό και τουαλέτες, χώρο bar μικρής ικανότητας και προαύλιο χώρο 60 τετραγωνικών μέτρων. Το πάτωμα είναι κατασκευασμένο από τσιμεντοκονία.

Εκθέσεις δισδιάστατων έργων


Για τις ανάγκες εκθέσεων με δισδιάστατο περιεχόμενο, το BOX, επί του παρόντος διαθέτει 20 τρέχοντα μέτρα τοίχου και 6 κινητά πάνελ διπλής όψης (το κάθε ένα 180cm πλάτος Χ 205cm ύψος) διπλής όψης που αυξάνουν την διαθέσιμη επιφάνεια από τα 20 μέτρα στα 41 μέτρα. Το BOX διαθέτει σύστημα ανάρτησης των έργων επάνω στις μόνιμες επιφάνειες. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εκθέσεις τρισδιάστατων έργων


Το BOX διαθέτει 36 βάθρα (50Χ50Χ50cm) για την προβολή τρισδιάστατων αντικειμένων. Τα βάθρα είναι κατασκευασμένα από υλικό OSB. Μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους ή να χρησιμοποιηθούν σαν καθίσματα.

box-ground-floor-blueprint

Μουσικές εκδηλώσεις


Το BOX διαθέτει ηχοσύστημα που καλύπτει ήπια αλλά αποτελεσματικά όλη την έκταση του εκθεσιακού χώρου. Επίσης διαθέτει σύστημα P.A. για την φιλοξενία μικρών ακουστικών κατά προτίμηση δρώμενων. Ο υπάρχον εξοπλισμός αποτελείται από 6κάναλη κονσόλα Soundcraft EPM6 και 2 ηχεία JBL 175W.Διαθέτουμε επίσης μικρή ποικιλία μικροφώνων. Ωστόσο, προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Διαλέξεις και προβολές


Για τις ανάγκες διοργάνωσης διαλέξεων και προβολών το BOX διαθέτει ικανό projector και λευκή οθόνη, podium και 18 καρέκλες. Στην περίπτωση που χρειάζονται περισσότερες καρέκλες ή άλλα έπιπλα, υπάρχει δυνατότητα ενοικίασής τους κατόπιν συνεννόησης.

Σεμινάρια και workshops


Για τις ανάγκες διεξαγωγής σεμιναρίων ή workshops, εκτός από τα προαναφερθέντα έπιπλα και το προβολικό σύστημα, το BOX διαθέτει επιπλέον 6 τραπέζια γενικής χρήσης. Στην περίπτωση που χρειάζονται περισσότερα ή διαφορετικά έπιπλα, υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασής τους κατόπιν συνεννόησης.

Καθώς ο χώρος του The Box μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλήθος δραστηριοτήτων, αν ενδιαφέρεστε να πραγματοποιήσετε στο χώρο μας κάποια εκδήλωση η οποία δεν περιγράφεται στις παραπάνω κατηγορίες, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας για να συζητήσετε την καλύτερη δυνατή λύση που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

Περισσότερες φωτογραφίες για το πως είναι η διάταξη του χώρου κατά την φιλοξενία διαφόρων events μπορείτε να βρείτε στην σελίδα Gallery.