ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Vol1: Β.Ρακόπουλος-Χ.Λαμπράκης-Μ.Δρακος

Κατηγορία
Μουσική

Πέμπτη 1η Φλεβάρη: Μουσική του Κόσμου Vol.1 :

Βασίλης Ρακόπουλος – Χάρης Λαμπράκης – Μάξιμος Δράκος:

Μια βραδιά ελεύθερου αυτοσχεδιασμού.

 

Τρείς καταξιωμένοι μουσικοί με διαφορετικές μουσικές καταβολές αυτοσχεδιάζουν και αφηγούνται μια χειμωνιάτικη ιστορία για πιάνο, νέι  και κλασσική κιθάρα. Πρόκειται για ένα εγχείρημα πειραματικού ήθους που κινείται στη κατεύθυνση της intuitive music, εκεί όπου η μουσική δεν είναι γραμμένη αλλά διαμορφώνεται από στιγμή σε στιγμή και αποκαλύπτει τις επιρροές των μουσικών που την πλάθουν.

Ο Βασίλης Ρακόπουλος, ο Χάρης Λαμπράκης και ο Μάξιμος Δράκος συναντιούνται για να μοιραστούν μαζί μας ιδιαίτερες μουσικές στιγμές. Μια μικρή μουσική ιστορία του χειμώνα που αναδύεται με «διαισθητικό» μουσικό και ποιητικό τρόπο.

   

Βασίλης Ρακόπουλος:   κλασική / midi κιθάρα

Χάρης Λαμπράκης:  νέι

Μάξιμος Δράκος:   πλήκτρα

 

Όλες οι βραδιές του προγράμματος «Μουσική του Κόσμου» εντάσσονται στην σειρά ακουστικών συναυλιών που εγκαινίασε το ΤΗΕ ΒΟΧ μέσα στο 2016. Αυτό σημαίνει μουσικές παραστάσεις σε ένα ιδιαίτερο και εντελώς μη συναυλιακό χώρο όπου  ανερχόμενοι ή καταξιωμένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν unplugged τη μουσική τους σε ένα σκηνικό που θα θυμίζει την οικειότητα και την αμεσότητα ενός prive live στο σαλόνι μας.